Tillsammans med Min Doktor levererar vi hela vårdkedjan


För dig som tar ett test genom oss är det viktigt att du får hela vårdkedjan från test till provsvar och hjälp från läkare. Från och med årsskiftet har vi säkrat den här vårdkedjan genom samarbetet med Min Doktor. Dynamic Code har sedan tidigare försett Min Doktor med hemtest för vissa symptom. Tillsammans med Min Doktor tar vi nu nästa steg i utvecklingen av hemtest och den digitala vården.

För dig som kund innebär det här att du med ett enkelt knapptryck tar dig från vår hemsida till Min Doktors tjänst. Beroende på besvär hamnar du hos en läkare och/eller barnmorska som hjälper dig med behandling. Min Doktor har även utvecklat en smidig och säker digital lösning för smittspårning vid behov av den processen.

Min Doktor är Sveriges ledande digitala vårdgivare. Sedan 2013 har Min Doktors över 100 läkare, barnmorskor och sjukgymnaster hjälpt 200 000 patienter över nätet. Tjänsten är öppen dygnet runt och både barn och vuxna kan få hjälp med ett fyrtiotal åkommor. Som patient får du i lugn och ro besvara läkarens frågor om dina symptom i ett skriftligt formulär som du skickar in med bifogade bilder vid behov. Sedan är kommunikationen igång - du behöver inte boka tid. I de fall Min Doktors läkare och barnmorskor behöver provsvar för att ställa diagnos, så kan de antingen skicka hemtest till dig som patient eller remittera dig för provtagning eller röntgen på fysiska vårdinrättningar.

- Hemtest innebär en smidigare vårdprocess för de av Min Doktors patienter som inte kan eller vill uppsöka vårdcentralen för provtagning. Är man sjuk så vill man stanna hemma i sängen. Har man besvär som är lite genanta så vill man inte heller skylta med det på den lokala vårdcentralen. Med dagens vårdköer är det också en fördel ju fler som väljer hemtest och digital vård, då de lämnar plats på vårdcentralen för dem som verkligen behöver de fysiska vårdbesöken, säger Henrik Kangro, Medicinskt ansvarig Min Doktor.

- För Dynamic Code är samarbetet med Min Doktor en värdefull del i våra kunders resa. Det är viktigt för oss att bara erbjuda hemtest vars svar kunderna kan få hjälp med att behandla och genom vårt samarbete får kunderna alltså enklare tillgång till Min Doktors läkare och barnmorskor och kommer då snabbare under behandling när de behöver det, säger vår VD Anne Kihlgren. 

Få 10% rabatt på ditt nästa köp

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden